Asi Dizisi

| 29 Ekim 2007 Pazartesi

Ekranların en ’Asi’ kadrosu…
Çekimleri Antakya’da süren dizinin başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün, Selma Ergeç ve Nur Sürer anlattı.
Bu akşam Kanal D ekranlarında “Asi” adlı yeni bir dizi başlıyor. Çekimleri Antakya’da gerçekleştirilen, el değiştiren burjuvanın, emeğin ve büyük bir aşkın konu edildiği diziyi, başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün, Murat Yıldırım, Selma Ergeç ve Nur Sürer anlattı.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN
İmkansız aşk diye bir şey yok

Tuba Hanım, öncelikle sizin canlandırdığınız karakterden biraz söz edebilir miyiz?
- Birbirinden çok farklı bir çiftin dört kızından ikincisiyim… Diğer kızlar anneye daha yakınken, Asi karakter olarak babasına yakın. Veterinerlik okumuş, başka olanakları da varken toprakla uğraşmayı seçmiş, yani enerjisini topraktan alan bir karakter. Köklerine çok bağlı ayrıca… Gurur ve onur ise hayatının vazgeçilmez olguları.

Bu projeyi sizin için cazip kılan neydi?
- Her şeyden önce hikaye her zaman en önemli unsurdur. Aşk ve gurur ikilemi mutlaka hepimizin yaşadığı bir şeydir. Gururumuz yüzünden işimizden ayrılırız, aşkımızı terk ederiz, arkadaşlarımızdan oluruz. Bizimkisi çok hayatın içinden bir hikaye.

Siz olsanız imkansız bir aşk karşısında ne yapardınız?
- Bir aşkı insana kendisinden başka hiçkimse imkansız kılamaz.

İzleyici bu hikayeden kendisine ne pay çıkarır?
- Belki aşkları ve gururları arasında kaldıklarında, karar vermeden önce son bir kez daha düşünmeleri gerektiğini anlatabiliriz. Çünkü aşk ve gurur, bir kere gittiğinde bir daha kazanılması zor olan olgulardır

Hiç yorum yok: